Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

RAITA ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ (चुकंदर रायता)














Για την ινδική raita έχουμε ξαναμιλήσει όταν είχαμε παρουσιάσει τη raita σκόρδου σε προηγούμενή μας ανάρτηση. Σήμερα παρουσιάζουμε άλλη μία παραλλαγή με παντζάρι. Η συγκεκριμένη έχει και πολύ ρομαντικό χρώμα! Καλή σας απόλαυση!

Υλικά:
  • 2 φλ. γιαούρτι
  • 1 μέτριο παντζάρι βρασμένο σε μικρά κυβάκια
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • Αλάτι
  • Λίγο νερό

Εκτέλεση:
Απλώς αναμειγνύω καλά όλα τα υλικά εκτός από το παντζάρι και χτυπάω καλά με λίγο νερό μέχρι να προκύψει μία παχύρρευστη "σούπα". Έπειτα προσθέτω το παντζάρι και ανακατεύω μέχρι να ενσωματωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου