Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΪΝΤΑΝΟ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ













Το μενού μας σήμερα δεν περιλαμβάνει κάποιο μαγειρευτό πιάτο. Αύριο άλλωστε είναι Τσικνοπέμπτη και η ανάρτησή μας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Έτσι σήμερα παρουσιάζουμε ένα συνοδευτικό ντιπ με τυρί φέτα, κατάλληλο να συνοδεύσει τα αυριανά ψητά!

Υλικά:
  • 100 gr. φέτα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 μεγάλη χούφτα μαϊντανός
  • 1 κ.γ. κάπαρη ξεπλυμένη
  • 1 σκ. σκόρδο τριμμένο
  • 10 ελιές (της αρεσκείας μου) ξεκουκουτσιασμένες
  • Ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • Γιαούρτι/ανθότυρο (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Πολτοποίω στο multi όλα τα υλικά. Πιθανόν η φέτα ή/και οι ελιές να κάνουν το ντιπ αρκετά αλμυρό. Σε αυτήν την περίπτωση προσθέτω γιαούρτι ή ανθότυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου