Υλικά:
- 2 μελιτζάνες φλάσκες
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1,5 κ.σ. ταχίνι
- Χυμός 1 λεμονιού
- Κύμινο
- Πάπρικα
- Καπνιστό αλάτι
Για το σερβίρισμα:
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ψήνω τη μελιτζάνα στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει και την ξεφλουδίζω. Την πολτοποιώ με ένα πηρούνι και την αναμιγνύω με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Καπνιστό αλάτι βρίσκετε σε μπαχαράδικα. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε κανονικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου