tag:blogger.com,1999:blog-6070472069836662287.post2859192825774647725..comments2023-02-12T23:07:58.294+02:00Comments on Shogun's Kitchen: HUMMUS (الحمص)Dimitris Shogunhttp://www.blogger.com/profile/13969976993227485700noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6070472069836662287.post-81537536612075580752015-01-16T17:39:13.580+02:002015-01-16T17:39:13.580+02:00balte kourkouma . exoxo kai ygieino .katerina balte kourkouma . exoxo kai ygieino .katerina Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6070472069836662287.post-26050577096068076712013-04-26T13:35:36.986+03:002013-04-26T13:35:36.986+03:00Αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου! Άλλος θέλει πιο έν...Αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου! Άλλος θέλει πιο έντονη τη γεύση απ' το ταχίνι, άλλος το προτιμά πιο λεμονάτο, σε άλλους αρέσει το κύμινο και μερικοί το προτιμούν έντονα σκορδάτο. Εμείς το προτιμούμε ελαφρώς λεμονάτο. Αν πρέπει να προτείνουμε μια αναλογία θα λέγαμε 250 γρ. ρεβίθια, 1,5 κ.σ. ταχίνι, 1 λεμόνι, 1 κ.γ. κύμινο, 1-2 σκ. σκόρδο. Πειραματίσου κατά το γούστο σου!Dimitris Shogunhttps://www.blogger.com/profile/13969976993227485700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6070472069836662287.post-16122577363054870452013-04-25T16:19:53.169+03:002013-04-25T16:19:53.169+03:00Στο Hummus με τα ρεβίθια, τι αναλογίες προτείνετε?...Στο Hummus με τα ρεβίθια, τι αναλογίες προτείνετε?Anonymousnoreply@blogger.com