Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ













Αυτή τη φορά παρουσιάζουμε μία εύκολη πατατοσαλάτα με λεπτή γεύση η οποία μπορεί να συνοδεύσει υπέροχα ψητό κρέας ή ψάρι. Την ποσότητα των υλικών της vinaigrette τη ρυθμίζετε εσείς κατά το γούστο σας.

Υλικά:
  • 2 πατάτες βρασμένες
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 3 ραπανάκια σε φέτες
Για τη vinaigrette:
  • Μηλόξιδο
  • Χυμός λεμονιού
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα
  • Αλάτι

Εκτέλεση:
Βάζω όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα. Ετοιμάζω τη vinaigrette αναμειγνύοντας όλα τα υλικά της και περιχύνω με αυτή τη σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου